Husuthyrning

IMG_8072
IMG_7905
278
Fasad
345

Om huset


Lantlig exklusiv villa på 170 m2 med alla bekvämligheter man behöver. Oavsett om man stannar en natt eller i ett par veckor.


Här finns gott om utrymme inomhus samt en stor möblerad altan där det ges möjlighet att njuta av sol eller skugga. Vill man ta ett dopp finns sjön några fotsteg från altanen eller varför inte ta ett dopp i spabadet som har plats för 6 personer. 


Huset hyrs ut hela året och under vintertid kan man nyttja sjön till skridskoåkning, sparktur eller pimpelfiske.


På sommaren finns tillgång till roddbåt och kanot. Det går bra att fiska på vår sida om sjön, ta med egen utrustning. Ro runt sjön Denseln och stanna vid en berghäll eller gör ett stopp vid vår egna badplats med flytbrygga. På stenhällen finns bänk och bord.


Grilla din kvällsmat vid den anlagda grillplatsen och njut av solnedgången

6 (2)
8
6 (1)
2
Kök dubbelbild
Brasa
Vedmys
vardagsrum1
Fåtöljmys
Sovrum nedreplan
6
4
2 (1)
274
238
273

Nedre plan


Köket är stort och rymligt med plats för både stora och små. Njut av den fantastiska utsikten med fönster från golv till tak från den gedigna matgruppen. Eller sitt vid köksön och koppla av en stund och njut av möjligheten att kunna elda i den gamla vedspisen.


Köket är full utrustat med bland annat varmluftsugn, extra stor glashäll, micro, diskmaskin, vattenkokare, kaffebryggare mm


I anslutning till matsalen finns vardagsrummet med braskamin soffa och tv, koppla av en stund efter dagens utflykter med en film och njut av brasans sken. 


På nedre plan finns även tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och mangel. Här finns även en dusch och stora rymliga garderober.


Ett sovrum finns på nedreplan, med underbar utsikt över sjön samt altanen. Här finns fåtölj & en utdragssoffa som kan användas som enkelsäng eller enkelt bäddas upp till 2 bäddar.


I badrummet kan du koppla av i det lantliga lilla badkaret med lejontassar. 


Nedre plan finns två utgångar till altan som går i vinkel runt huset. Sitt här ute och njut av tystnaden medans du äter din frukost eller tillagar din middag vid den murade grillen. Koppla av en stund i hängmattan och se ut över sjön och skogen. Eller kryp ner i spabadet och se på stjärnhimlen

4 (4)
6 (4)
4 (3)
2 (3)
6 (3)
hall övervåning
eriksrum

Övre plan


På övervåningen finns hall med skrivbord ett litet badrum med toalett och handfat samt 3 sovrum.


Sovrum 1 

Stort tilltaget sovrum med högt till tak och två stora fönster från golv till tak med utsikt över trädgården och sjön. Dubbelsäng, fåtöljer och bord, stora garderober och byrå. Här inne finns även möjlighet till AC


Sovrum 2

I den mysiga sovalkoven finns 1 säng med mått 120x200 och i rummet en säng mått 80x200. Om du tittar in i den lilla garderoben finns här ett eget kryp in för den lilla gästen som lekhörna eller sovplats eller varför inte båda delarna. Här finns även en skänk med möjlighet till förvaring


Sovrum 3

I den mysiga sovalkoven finns 1 säng med mått 120x200 och i rummet en säng mått 80x200.

Här finns även stora garderober med möjlighet till förvaring

410
012
527
647
295
Herrbre
2 (4)
Fasad 2
031

Övrig information


Gården och villan är en plats för lugn och återhämtning. Är man ett gäng som vill festa bör man leta vidare. 


Gästerna har tillgång till hela huset förutom två förråd och ett uthus där privata saker förvaras.


Om man nyttjar spa, fyll på med kemikalier efter användning, instruktion finns på plats. Plastglas används om man vill ta med någon dryck ner i spabadet, finns på plats.


Hyresvärden sköter tomt och kontroll av spabad med jämna mellanrum och gör upp tid tillsammans med hyresgäst när det passar.Välkommen till Öna gård en härlig plats för både stora och små!Boka ditt boende

För bokningsförfrågan. Vänligen fyll i formuläret

 
 
 
 
 
 
 

Husregler


 • Vid bokning godkänner du även husreglerna.


 • Om inte husreglerna följs kan extra kostnad tillkomma. 


 • Ingen rökning inomhus. Inga fester eller större tillställningar som inte på förhand har överenskommits med ägaren.


 • Vi tar av oss ytterskor när vi går inomhus.


 • Sopor källsorteras och slängs i tunnor innan avresa. I övrigt ska huset lämnas iordningsställt som ni fann det när ni kom.


 • Lakan och handdukar kan hyras 150:-/person säg till när ni bokar.


 • Gästen städar huset innan utcheckning och lämnar villan i samma skick som när ni anlände. Städning kan köpas till för 1850:- Meddela uthyraren innan om tjänsten önskas köpa till. 


Priser:

 

Pris per dygn 3 500 kr

Pris per vecka 19 500 kr


Kortast boende: 1 natt

Incheckning: kl 15.00 - 21.00 

Utcheckning: kl 12.00

Öna gård ligger i hjärtat i Östergötland med närhet till


 • Kolmårdens djurpark


 • Vadstena slott


 • Bergs slussar 


 • Friluftsmuseum Gamla Linköping


 • Flygvapenmuseum


 • Reimyre glasbruk och hantverksby


 • S:t Annas skärgårdAktiviteter och utflykter